Translate

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ


  Θέλετε να έχετε έλεγχο του αυτόματου ποτίσματος μέσω κινητού;





 Η Συσκευή Ελέγχου Αυτόματου Ποτίσματος GSM από Κινητό Τηλέφωνο είναι η τέλεια και οικονομικότερη λύση να σας απαλλάξει από το άγχος της ομαλής λειτουργίας του αυτόματου ποτίσματος της οικίας σας και του εξοχικού σας όταν είστε απών για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σκοπός του είναι να προγραμματίζει και να σας ενημερώνει για το αυτόματο πότισμα μετρώντας την κατανάλωση νερού. Η έμπνευση κατασκευής  ήρθε από τον προβληματισμό αρκετών πελατών που είχαν υποστεί σοβαρές οικονομικές ζημιές από βλάβη του αυτόματου ποτίσματος.
   Δεν υπάρχει μηχανισμός αυτόματου ποτίσματος στο εμπόριο που να μην έχει πιθανότητα να υποστεί βλάβη όσο ακριβός και να είναι!

Η λύση είναι η έγκαιρη ενημέρωση ότι κάτι πάει στραβά!

 Ο μηχανισμός αυτόματου ποτίσματος όταν υποστεί βλάβη:

Α) ή θα μείνει μόνιμα κλειστός με αποτέλεσμα την καταστροφή του κήπου λόγω λειψυδρίας σε περίπτωση που συμβεί κατά τη θερινή περίοδο.
Β) ή θα μείνει μόνιμα ανοικτός και θα ποτίζει ανεξέλεγκτα με αποτέλεσμα εκτός από την πλημμύρα
και τις υλικές ζημιές να έχουμε και υπερβολικό κόστος νερού.
 Υπάρχουν και περιπτώσεις διαρροής από σπάσιμο του κεντρικού μηχανισμού ή του σωλήνα άρδευσης από περιοδική υπερβολική πίεση και καταπόνηση του δικτύου , από υπερβολικό κρύο και μηχανική πίεση.

Ακόμη και σε μπαλκόνι μια βλάβη στο αυτόματο μπορεί να επιφέρει ζημιές με κόστος χιλιάδες ευρώ. Αξίζει το ρίσκο; Η Συσκευή Ελέγχου Αυτόματου Ποτίσματος GSM αντιστοιχεί σε  κόστος όσο ένα οικονομικό κινητό τηλέφωνο και  σκοπό έχει να ενημερώνει με μήνυμα SMS και να προλαμβάνει τέτοιες καταστάσεις. Συνδέεται με το κεντρικό δίκτυο άρδευσης μετρώντας το νερό κατανάλωσης μέσω ροόμετρου.  Σε περίπτωση μπαλκονιού μπορεί να αποτελέσει από μόνο του αυτόνομος προγραμματιστής ελέγχοντας μια ηλεκτροβάνα σε μια βρύση και να έχουμε τον έλεγχο του αυτόματου ποτίσματος μέσω κινητού.

ΤΕΧΝαγρον
Επικοινωνία: 6972691861